Rólunk

A 2001-ben elindított AQUAPROD Kft. alapítói kettős célt tűztek ki. Hatékony, összetett igényeket kiszolgáló, rugalmasan alakítható, és környezetbarát megoldást kerestek ipari méretekben, ipari és kommunális környezetben végzendő feladatok megoldásához. A célok megfogalmazása után logikusan következett be a német Hammelmann Maschinenfabrik GmbH-val a kapcsolatfelvétel.

Az 1949 –ben alapított Hammelmann Maschinenfabrik GmbH, több mint ötven éves gyártási, fejlesztési és felhasználási tapasztalat birtokában, több mint 300, a nagynyomású víz előállításával és felhasználásával kapcsolatos bejegyzett szabadalommal , a világpiac egyik vezető gyártója a nagynyomású víztechnológia területén, a világpiac egészét lefedő márkaképviseleti, illetve leányvállalati hálózattal.

Cégünk az AQUAPROD Kft, 2001 óta kizárólagos értékesítési és márkaképviseleti joggal rendelkezik Magyarországon a Hammelmann Maschinenfabrik GmbH termékeire vonatkozóan.

Megrendelőink igényeit figyelembe véve fokozatosan bővítettük termék palettánkat, így mára a Conjet, StoneAgetools, Peinemann és Pratissoli nagynyomású víztechnikai termékek hivatalos márkaképviseletét is ellátjuk. Árupalettánk a TST Sweden Ab. védőfelszerelései révén válik teljessé és egyedülállóvá a magyar piacon.

A víztechnika területén megszerzett közel 15 éves szakmai tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel vállalkozunk:

  • A nagynyomású pumpák és azok alkatrészeinek forgalmazására,
  • Különböző tartozékoknak a kereskedelmére (fúvóka, tömlő, védőruha, stb.),
  • Valamint az általunk forgalmazott berendezések garanciális és időszakos szervizére,

  • Hibaelhárításra.

További információkért hívjon minket bizalommal!

+36 72 525 031

Víztechnológia

A munkavégző közeg kizárólag nagynyomású
bar
AZ ORSZÁGBAN EGYEDÜLIKÉNT
és rendkívül magas mozgási energiával rendelkező víz, vegyszerek adagolása nélkül.

Keressen minket elérhetőségeinken!