A víz sokoldalú
szerszám

A vízsugarakat kibocsátó fúvókák méretezése, beállítása révén
a legkülönfélébb szerszámok hatását lehet elérni nagynyomású vízzel.

Speciális igények
kiszolgálása

Automatizált gyártási folyamatokba beilleszthető
egyedi rendszerek kialakítása.

Sokrétű
felhasználás

Felülettisztítás, vizes vágás, hőcserélő-tisztítás
és számos egyéb felhasználási lehetőség.

< Previous Next >

Előtoló berendezések

Egy lándzsás előtoló berendezés

Egy lándzsás előtoló berendezés

A Peinemann egy lándzsás előtoló berendezése lehetővé teszi a hőcserélők biztonságos és egyszerű tisztítását. Egyenletes sebességének, valamint a két oldali (első-, és hátsó) tisztítási funkciójának köszönhetően kiváló tisztítási eredményeket biztosít.

Két lándzsás előtoló berendezés

Két lándzsás előtoló berendezés

A Peinemann két lándzsás előtoló berendezése csőtisztításokhoz alkalmas. A berendezés hordozható, biztonságos és könnyen összeszerelhető.  Egy egyszerű távirányítón keresztül kezelhető, súlya együttesen nem több, mint 160 kg. Kétszer gyorsabban lehet vele ugyanazt a tisztítási eredményt elérni, mint az egy lándzsás előtoló berendezéssel. 

Három lándzsás előtoló berendezés

Három lándzsás előtoló berendezés

A Peinemann három lándzsás előtoló berendezése egy olyan automatikus tisztító rendszer, amely úgy lett kialakítva, hogy a dolgozók távol kerüljenek a magas nyomású víz okozta veszélyhelyzetektől, ezáltal nyújt maximális biztonságot. Egyenletes sebességének, valamint a két oldali (első-, és hátsó) tisztítási funkciójának köszönhetően kiváló tisztítási eredményeket biztosít. Óránként átlagosan 250-300 csövet képes megtisztítani.

Stoneage ABX 500

Stoneage ABX 500

A Stoneage AutoBox ABX-500 automatizált, kézi segítség nélkül használható tömlőkezelő rendszer. Az ABX-500 remekül párosítható bármely rotoros eszközzel a csőtisztítás területén. Egyedüli kezelő által is biztonságosan irányítható a vízszórási zónán kívülről. Kevés karbantartást igénylő alkatrészekkel rendelkezik, melyek kezelési költsége alacsony. A 40,8 kg súlyú ABX-500 könnyedén és gyorsan szállítható a maximális területi rugalmasság kihasználása érdekében.