A víz sokoldalú
szerszám

A vízsugarakat kibocsátó fúvókák méretezése, beállítása révén
a legkülönfélébb szerszámok hatását lehet elérni nagynyomású vízzel.

Speciális igények
kiszolgálása

Automatizált gyártási folyamatokba beilleszthető
egyedi rendszerek kialakítása.

Sokrétű
felhasználás

Felülettisztítás, vizes vágás, hőcserélő-tisztítás
és számos egyéb felhasználási lehetőség.

< Previous Next >

Megalakult a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter

2011 márciusában a Gépszer Kft. közreműködésével megalakult a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter, melynek létrehozásával létrejött a gépipar koordinált fellépését és fejlesztési ötleteinek megvalósítását segítő szervezeti háttér.

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter a régió legnagyobb klasztere, mind árbevételét,mind a tagvállalatok nagyságát tekintve. A Klaszter tagjai igen heterogén, specializált tevékenységi körrel rendelkeznek, egymáshoz viszonyítva különböző piaci résekben, szegmensekben vannak jelen.

A jelenleg 18 tagvállalatot számláló szerveződés céljai között szerepel többek között:a piaci együttműködés, a Klaszter belső piacának erősítése, közös kapacitáskihasználás tapasztalat és információcsere platformjának kialakítása és működtetése az innovációs tevékenység dinamizálása, közös termékek kifejlesztése a gépipari szakképzés fejlesztése a további ágazatokkal és klaszterekkel való szakmai kapcsolatrendszer kialakítása társulás az anyag, energia és a szolgáltatás beszerzésében közös adatbázisrendszer létrehozása közös hazai és nemzetközi megjelenés és képviselet közös erős lobby tevékenység kialakítása.