A víz sokoldalú
szerszám

A vízsugarakat kibocsátó fúvókák méretezése, beállítása révén
a legkülönfélébb szerszámok hatását lehet elérni nagynyomású vízzel.

Speciális igények
kiszolgálása

Automatizált gyártási folyamatokba beilleszthető
egyedi rendszerek kialakítása.

Sokrétű
felhasználás

Felülettisztítás, vizes vágás, hőcserélő-tisztítás
és számos egyéb felhasználási lehetőség.

< Previous Next >

Ismerjen meg minket!

Az Aquaprod Kft. Magyarországon egyedüliként rendelkezik több mint 15 éves tapasztalattal a magas- és ultramagas-nyomású víztechnika területén.

Következetesen végrehajtott stratégiánk eredményeképp mára a világ legnevesebb víztechnikai gyártóinak kereskedelmi képviseletét is ellátjuk. Termékpalettánkat a magasnyomású pumpákon keresztül, a védőruházatokon át a legkülönfélébb víztechnikai robotok és megoldások teszik színessé és egyedülállóvá a piacon.

Víztechnológia

A munkavégző közeg kizárólag nagynyomású

Az országban egyedülálló kapacitással

3000 bar
és rendkívül magas mozgási energiával rendelkező víz, vegyszerek adagolása nélkül.

Érdekességek

Mitől hatékony a nagynyomású víztechnika?

Részben attól is, hogy a víz nemcsak nagy nyomással, hanem rendkívüli sebességgel lép ki a fúvókából és végzi a munkát. Néhány számadat: 2000 bar nyomásnál 2268 km/h-s sebességgel, 3000 bar nyomásnál már 2808 km/h-s sebességgel lép ki a fúvókából a tisztítósugár.

Betonbontás a víz erejével

A vizes betonbontás során nagynyomású víz segítségével távolítjuk el a betont. A víz behatol a porózus betonba és ott belső nyomás alakul ki, amely, ha túllépi a beton szakítószilárdságát, akkor eltávolítja azt. A vizes betonbontás az egyetlen módja annak, hogy felületi betont távolítsunk el érzékeny építményekről anélkül, hogy további károk keletkeznének a megmaradt betonban. Igény szerint a vízsugár úgy is beállítható, hogy csak az előre meghatározott minőségű gyenge, vagy sérült betont távolítsa el adott mélységig a betonvasak alatt, illetve fölött, amelyekről, ha szükséges, így a rozsda is eltávolítható. A visszamaradó, jó minőségű beton durva, egyenetlen felületű lesz, amely ideális kötést biztosít az új felületi anyag számára.

Aktualitások

Új irodaházunk

Új irodaházunk

2017 08 15 - Kedd
Az Aquaprod Kft., mint a világpiac vezető nagynyomású víztechnikai berendezései gyártóinak kizárólagos magyarországi képviselete, és kapcsolt vállalkozása, a széleskörű kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtó KKV Trade Kft. új székhelyre költözött.
TST Sweden termékújdonság

TST Sweden termékújdonság

2014 06 4 - Szerda
A TST Sweden egyedülálló tervezése az a tömlővédelem, melyet kizárólagosan a Hammelmann magasnyomású pisztolyainál használt szűk tömlőkhöz fejlesztettek ki. Az új tömlővédelem a tesztelési eljárás során kiváló eredményeket ért el, a termék piaci forgalomba hozatalát követően termékválasztékunkban is szerepel.
Arculatváltás

Arculatváltás

2013 08 8 - Csütörtök
2013 őszén megújult a Aquaprod Kft. arculata. Mostantól új dizájnnal, de a megszokott szakértelemmel állunk partnereink rendelkezésére.